Tips til installering af udendørs varmeapparat

Vinteren er på vej, men det behøver ikke at forhindre dig i at spise og hygge udendørs. Et udendørs elektrisk varmeapparat vil hjælpe dig med at holde varmen.

Nogle fakta

  • Jo højere varmeapparatet er, jo større areal spredes varmen over
  • Minimumshøjden for installering er 2 meter – den optimale højde er 2,2 meter og højere
  • Med elektriske udendørs varmeapparater er det effektforbruget, der afgør den korrekte installationshøjde og det areal, der dæ

Hvordan er forholdene?

Sørg først og fremmest for, at varmeapparatet er certificeret til udendørs brug. Hvis du har kystklima, skal du bruge et varmeapparat lavet af rustfrit stål marinekvalitet 316 — det samme, som man bruger til både. Ellers vil materialerne (skruer, bolte og beslag) blive korroderet og få dit varmeapparat til at ligne et stykke skrammel.

Udendørs gasvarmere eller elektriske strålevarmere

Udendørs varmeapparater kører generelt på gas eller elektricitet. Udendørs gasvarmere opvarmer luften, så derefter cirkulerer i det område, du gerne vil opvarme. Det er ikke ret præcist, og du kan også godt komme til at fyre lidt for fuglene. Varmen kan også blive fjernet af vinden.

Elektriske strålevarmere er mere retningsorienterede. De opvarmer ikke luften – i stedet optages varmen af personer og ting, som derefter afbøjes til personer i nærheden.

Hvor skal varmeapparatet placeres?

Det mest effektive sted at placere et varmeapparat er på en væg nedenfor husets soffit. Mål det areal, der skal opvarmes således: længde x bredde x højde til undersiden af sofitten. Peg så varmeapparatet ned mod det areal, du ønsker at opvarme, for eksempel et bord el.lign.

Mere effektive Solamagic varmeapparater bør installeres højere. De vil sprede varmen mere. Hvis du overvejer at installere et varmeapparat over et bord, skal du tage hensyn til gæsterne. Når en person, der måler 1,80 cm, sidder ned, er vedkommendes hoved 1,4 meter over gulvet. Hvis varmeapparatet installeres i 2,4 meters højde, er det kun 1 meter over personens hoved. Av.

Be the first to comment

Leave a comment